Răsfăț în Paradis Zanzibar te Așteaptă!
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Exotic beach
Exotic beach

Sufletele Aventuroase Se Îndrăgostesc de Zanzibar

Te-ai gândit vreodată la un loc unde marea se întâlnește cu cerul într-un dans al culorilor, unde nisipul alb este măngâiat de apele azurii și unde istoria și cultura se împletesc cu frumusețea naturală? Bine ai venit în Zanzibar! Cunoscută ca "Insula Mirodeniilor", Zanzibar este un paradis tropical situat în inima Oceanului Indian. Cu o istorie bogată, influențată de comercianți arabi, europeni și africani, insula te invită să descoperi labirintul de străduțe din Stone Town, să te răsfeți cu mirodenii autentice și să afli legendele locului.

Atracții turistice

<b>Stone Town</b>
Stone Town

Inima culturală și istorică a Zanzibarului, Stone Town este cunoscut pentru arhitectura sa impunătoare cu influențe arabe, indiene, persane și europene. Străduțele înguste, piețele aglomerate, clădirile vechi și moscheele fac din acest loc o destinație fascinantă. Este, de asemenea, un sit de patrimoniu mondial UNESCO.

<b>Parcul Național Jozani Forest</b>
Parcul Național Jozani Forest

Singurul parc național din Zanzibar, Jozani Forest este locul unde poți întâlni celebrele maimuțe cu păr roșcat, colobusul rosu de Zanzibar. Pădurea oferă, de asemenea, o gamă variată de ecosisteme, de la mlaștini cu mangrove până la păduri dense.

<b>Prison Island</b>
Prison Island

Situată la o scurtă distanță cu barca de Stone Town, această insulă era folosită inițial pentru a reține sclavii răzvrătiți. Acum, este un loc popular pentru vizitatori datorită istoriei sale, dar și a testoaselor gigant de pe țărm.

<b>Plaja Nungwi</b>
Plaja Nungwi

Situată în partea de nord a insulei, Nungwi este una dintre cele mai frumoase plaje din Zanzibar. Apele sale cristaline, sporturile nautice disponibile și coralii fascinanți fac din acest loc un paradis pentru iubitorii de soare și mare.

Vrei ofertă de vacanță în Zanzibar? Completează formularul de mai jos:

 

sxsacdsvf

scdqcdc

Don't miss our special offer

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Abonează-te pentru mai multe oferte!

Fii la curent cu toate ofertele!

Ești interesat/ă să primești vacanțe personalizate și sfaturi pentru călătorii?