Descoperă Mauritius Bijuteria Oceanului Indian
City Break title City Break subtitle
Descoperă Mauritius Bijuteria Oceanului Indian
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Exotic beach
Exotic beach

Destinația Perfectă: Experiențe Memorabile în Mauritius

Mauritius, o perlă strălucitoare în inima Oceanului Indian, te invită să descoperi un amestec armonios de culturi, culori și gusturi. Cu plaje nesfârșite de nisip alb, mărginite de ape cristaline în nuanțe de albastru și turcoaz, această insulă este locul perfect pentru cei care caută o escapadă tropicală idilică. De la snorkeling printre recifurile de corali, la degustarea bucătăriei creole autentice, Mauritius oferă o varietate de activități și experiențe care vor încânta pe fiecare vizitator. De asemenea, nu trebuie să ratezi Parcul Național Black River Gorges, o minune naturală unde poți admira peisaje uluitoare și o biodiversitate impresionantă.

Atracții turistice

<b>Grădina Botanică Sir Seewoosagur Ramgoolam</b>
Grădina Botanică Sir Seewoosagur Ramgoolam

Cunoscută și sub denumirea de Grădina Botanică Pamplemousses, aceasta este una dintre cele mai vechi grădini botanice din emisfera sudică. Vizitatorii pot admira o varietate impresionantă de plante, inclusiv celebrele nufere gigantice Victoria Amazonica.

<b>Parcul Național Black River Gorges</b>
Parcul Național Black River Gorges

Acest parc național se întinde pe o suprafață de aproximativ 68 de km² și este cunoscut pentru peisajele sale uluitoare, cascadele impozante și biodiversitatea sa bogată. Este locul ideal pentru drumeții și pentru observarea păsărilor endemice.

<b>Le Morne Brabant</b>
Le Morne Brabant

Această peninsulă este cunoscută pentru muntele său impresionant, care este și un sit de patrimoniu mondial UNESCO. Le Morne Brabant are o semnificație istorică profundă, deoarece era un refugiu pentru sclavii fugari în secolele trecute.

<b>Insula Cerbilor</b>
Insula Cerbilor

Situată în largul coastei estice a Maurițiusului, Insula Cerbilor este un loc popular pentru excursii. Cu plajele sale idilice, apele cristaline și posibilitățile de snorkeling, această insulă este un must-see pentru cei care vizitează Mauritius.

Vrei ofertă de vacanță în Mauritius? Completează formularul de mai jos:

 

Contactează-ne și discută cu specialiști!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Abonează-te pentru mai multe oferte!

[widget acqua-tmpl-newsletter-01-mauritius-crvurzettl]