Destinația Supremă de Lux Maldive te Așteaptă!
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Exotic beach
Exotic beach

Apa Albastră și Nisipul Alb: Povestea Maldivelor

Visați la o destinație unde cerul se contopește cu marea în nuanțe de azur, unde fiecare amurg îți fură respirația și unde luxul se îmbină cu natura în cea mai pură formă? Maldive este răspunsul. Situat în inima Oceanului Indian, acest arhipelag compus din peste 1,000 de insule coralice se mândrește cu un peisaj de neegalat: bungalouri elegante care plutesc peste apele cristaline, plaje de nisip alb fin mângâiate de valurile blânde și recifuri de corali care adăpostesc o lume subacvatică plină de culoare.

Atracții turistice

<b>Bungalouri Peste Apă</b>
Bungalouri Peste Apă

Una dintre caracteristicile definitorii ale Maldivelor, aceste cazări luxoase oferă o experiență intimă cu oceanul. Multe dintre ele vin cu podele de sticlă, permițându-vă să observați viața marină chiar sub picioarele dvs.

<b>Parcul Național Marin Hanifaru Bay</b>
Parcul Național Marin Hanifaru Bay

Acest loc este un adevărat paradis pentru iubitorii de snorkeling și scufundări. În anumite perioade ale anului, baia atrage un număr mare de mante și rechini-balene, oferind o oportunitate rară de a înota alături de aceste creaturi impresionante.

<b>Piețele Locale din Malé</b>
Piețele Locale din Malé

Capitala Maldivelor, Malé, este un loc vibrant unde poți experimenta cultura locală. Piața de pește este întotdeauna plină de viață, iar piețele locale oferă o varietate de produse autohtone, de la mirodenii până la suveniruri tradiționale.

<b>Moscheea Vineri</b>
Moscheea Vineri

Situată în Malé, aceasta este cea mai veche moschee din Maldive, datând din 1658. Construită din corali albi sculptați, moscheea este un exemplu remarcabil de arhitectură islamică în regiune.

Vrei ofertă de vacanță în Maldive? Completează formularul de mai jos:

 

Contactează-ne și discută cu specialiști!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Abonează-te pentru mai multe oferte!

Fii la curent cu toate ofertele!

Ești interesat/ă să primești vacanțe personalizate și sfaturi pentru călătorii?