Abu Dhabi: Perla Orientului Descoperă Splendoarea Orientului Mijlociu
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Abu Dhabi: Poarta către Magia Emiratelor

Vă invităm să descoperiți magia și luxul Abu Dhabiului, capitala Emiratelor Arabe Unite. Orașul, străjuit de nisipul deșertului și mărginit de apele turcoaz ale Golfului Persic, este un amestec vibrant de tradiție și inovație. Cu o combinație irezistibilă de arhitectură arabă tradițională și zgarie-nori ultramoderni, Abu Dhabi vă oferă șansa de a călători între trecut și viitor într-o singură zi. Pe lângă peisajele sale spectaculoase, orașul se mândrește cu o gamă variată de activități, de la cumpărături în souk-uri autentice până la vizite în muzee de calibru mondial. Acest paradis urban vă promite o experiență turistică unică, care va fi cu siguranță memorabilă. Nu ratați ocazia de a experimenta ospitalitatea emirateză, gustând din bucătăria locală și participând la evenimente culturale autentice. Alăturați-vă nouă și explorați perla strălucitoare a Orientului, unde fiecare moment petrecut devine o amintire de neuitat

Atracții turistice

<b>Marea Moschee Sheikh Zayed</b>
Marea Moschee Sheikh Zayed

Situată în inima Abu Dhabi-ului, această moschee impresionantă este una dintre cele mai mari și mai frumoase din lume. Cu 82 de cupole și mii de ornamente din marmură, Marea Moschee reprezintă un exemplu remarcabil de arhitectură islamică modernă. Vizitatorii pot admira interiorul luxos și grădinile împrejmuitoare, unde se reflectă serenitatea și pacea.

<b>Palatul Emirates</b>
Palatul Emirates

Reprezentând esența luxului și opulenței, Palatul Emirates este un hotel de șapte stele, dar și o capodoperă arhitectonică. Vizitatorii pot admira designul său exterior sofisticat, precum și interioarele somptuoase, ornate cu aur și marmură.

<b>Ferrari World Abu Dhabi</b>
Ferrari World Abu Dhabi

Pentru cei pasionați de viteză și adrenalină, Ferrari World este destinația perfectă. Acest parc tematic oferă numeroase atracții, inclusiv cea mai rapidă montagne russe din lume, Formula Rossa. O aventură palpitantă pentru întreaga familie!

<b>Muzeul Louvre Abu Dhabi</b>
Muzeul Louvre Abu Dhabi

O fuziune perfectă între artă și arhitectură, Louvre Abu Dhabi este un muzeu iconic care găzduiește opere de artă din toate colțurile lumii. Designul său modern, cu o cupolă plasată strategic pentru a permite luminei să danseze pe pereții interiori, face din acest muzeu o destinație obligatorie pentru orice iubitor de artă.

 

Contactează-ne și discută cu specialiști!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Abonează-te pentru mai multe oferte!

Fii la curent cu toate ofertele!

Ești interesat/ă să primești vacanțe personalizate și sfaturi pentru călătorii?